Hoya

Kontakt

Put Edvarda Kardelja 277b, Kelebija
http://www.hoya-vs.com
office@hoya-vs.com

O nama

…osnovano je početkom 1992. godine kao jedno od prvih privatnih preduzeća registrovanih po tada donetom, novom Zakonu o preduzećima, kojim je omogućeno osnivanje i privatnih preduzeća. Preduzeće je praktično proisteklo i nastavilo poslovanje samostalne trgovinske radnje “za snabdevanje repromaterijalom poljoprivrednih proizvođača” osnovane 1989. godine. U pomalo “zvučnom” nazivu tadašnje trgovačke radnje data je odrednica koja je svo vreme poslovanja tačno i nedvosmisleno određivala poslovnu politiku preduzeća.

U narednih nekoliko godina jasno je određena pozicija i uloga preduzeća u poslu kojim se bavi. Danas je “HOYA V.S.” prepoznatljivo ime u oblasti hortikulture, a pre svega kada je u pitanju transfer novih tehnologija i tehničkih dostignuća u oblasti savremene i intenzivne proizvodnje povrća i cveća.

Preduzeće “HOYA V.S.” je zvanični predstavnik i uvoznik proizvoda nekoliko svetski poznatih i priznatih firmi koje su svaka u svojoj oblasti vodeće ili među vodećim kompanijama u svetu na polju unapređenja poljoprivredne proizvodnje, a pre svega hortikulture.

“HOYA V.S.” u svom sastavu nema maloprodajnu mrežu, a proizvode plasira preko većeg broja preduzeća ili samostalnih radnji, koje su specijalozovane za promet takvih i sličnih proizvoda.