Olivia d.o.o." />

Olivia d.o.o.

Kontakt

Ulica: Mutapova 42
Mesto: Beograd, Vračar
Telefon: 011 2686 042
E-mail: zdravo@olivia.rs
Web: www.olivia.rs
FB: oliviamarket
Instagram: olivia.market

O nama

Univerztet u Novom Sadu je osnovan 28.juna 1960. godine i obuhvata 14 fakulteta koji su locirani u četiri grada AP Vojvodine: Novi Sad, Subotica, Zrenjanin i Sombor. Od 14 fakulteta koji čine Univerzitet u Novom Sadu, 9 fakulteta ima sedište u Novom Sadu, od kojih je 7 smešteno u univezitetskom parku: Filozofski, Poljoprivredni, Tehnološki, Pravni, Fakultet tehničkih nauka, Prirodno-matematički i Fakultet za fizičku kulturu, dok se Medicinski fakultet nalazi u krugu Kliničkog centra, a Akademija umetnosti na Petrovaradinskoj tvrđavi. Pored fakulteta koji su u sastavu Univerziteta, strukturu unutrašnje organizacije Univerziteta čine:

  1. Rektorat
  2. Sekretarijat
  3. Asocijacija centara za interdisciplinarne i multidisciplinarne studije i razvojna istraživanja za potrebe privrede-ACIMSI
  4. Centralna biblioteka
  5. Centar za informacione tehnologije-CIT-UNS.

Olivia je prvi specijalizovani supermarket koji u prostoru dizajniranom sa velikom ljubavlju i pažnjom na jednom mestu nudi najbogatiji asortiman organskih, autentičnih i visokokvalitetnih proizvoda na domaćem tržištu.

Olivia predstavlja jedinstven koncept, prepun pozitivne energije, razdraganosti, entuzijazma i strasti prema aktivnom i zdravom načinu života, a koju su njeni vlasnici (ima ih preko 25!) željni da nesebično podele sa svima.

Baš zbog toga Olivia nije samo market u kome je moguće kupiti organske i visokokvalitetne proizvode, već je u pitanju jedinstveno mesto na kome se na redovnoj bazi održavaju promocije, edukacije i degustacije proizvoda sa organski sertifikovanih gazdinstava, kao i domaćih proizvođača visokokvalitetne hrane, kozmetike i drugih autentičnih proizvoda sa ciljem edukacije sugrađana, ali i pružanja podrške domaćim proizvođačima kroz promovisanje njihovih proizvoda.

Olivia predstavlja mesto na kome se ekskluzivno mogu pronaći određeni proizvodi, poput istarskog Cadenela maslinovog ulja, zatim preko 50 organskih, biodinamičkih i prirodnih vina svih domaćih i brojnih regionalnih vinarija, svežih hladno ceđenih sokova, poslastica i još mnogo toga.

Olivia se takođe izdvaja po tome što posebnu pažnju poklanja i našim najmlađim sugrađanima. Još prilikom projektovanja enterijera posebno se vodilo računa i o tome da roditelji sa kolicima nesmetano mogu da zađu u svaki kutak marketa u Mutapovoj 42, dok konstantno bogata ponuda svežeg organskog voća i povrća, mesa i mlečnih proizvoda, kao i odabrana selekcija igračka dovoljno govori o posvećenosti Olivie prema najmlađim sugrađanima i želji da mladim porodicama na jednom mestu omogući da se snabdeju sa najkvalitetnijim proizvodima.