Međunarodni poslovni susreti u Selenči

Međunarodni poslovni susreti u Selenči

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]

Centar za organsku proizvodnju Selenča, Vojvođanski klaster organske poljoprivrede i Evropska preduzetnička mreža pozivaju preduzeća da se prijave za učešće u Međunarodnim poslovnim susretima „Agro organik B2B“, koji će biti održani 25. septembra u Selenči, u okviru tradicionalnog Foruma o organskoj proizvodnji.

Teme ovih „bi tu bi“ susreta biće proizvodnja i trgovina organskom hranom i pićem, organska semena i sadni materijal, zaštitna sredstva u organskoj poljoprivredi, poljoprivredne mašine i oprema, ambalaža, obnovljive energije, proizvodna oprema, primenjena nauka i istraživanja, inovativne tehnologije u organskoj proizvodnji i partnerska saradnja na projektima finansiranim iz fondova EU.

Prijavljivanje za „Agro organik B2B“ traje do 17. septembra 2015. godine preko linka http://agroorganicb2b.talkb2b.net/, a sve informacije mogu se dobiti na adresi „info@organiccentar.rs.“.

Veliko interesovanje već su pokazali privrednici iz naše zemlje, a učešće su potvrdile i kompanije iz Bosne i Hercegovine, te Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Belgije i drugih zemalja Evropske unije, saopštili su organizatori.

Preduzeća koja se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju. Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodeljuje spisak sastanaka, sa tačno određenim mestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unapred.

Organizatori napominju da im je cilj da podstaknu poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmene proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima, ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]

Izvor: EKapija, AgroPress, TehnologijaHrane, MarketNetwork, AgroBiznis, Naslovi, Vesti, DobreVesti, Stips, Poljoprivredna Savetodavna Služba AP Vojvodine, EEN, EUPARL, Europa-Nu, Montesquieu, NederlandseGrondwet, Pbkik, InStore, Rars-msp

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]