Objavljeni konkursi Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo

Objavljeni konkursi Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo

navodnjavanjeKonkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara na teritoriji AP Vojvodine u 2016.godini

Cilj konkursa za dodelu sredstava za sufinaisiranje nabavke opreme za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara na teritoriji AP Vojvodine u 2016 godini Jeste Povećanje obradivih Površina pod sistemima za navodnjavanje u Autonomnoj pokrajini Vojvodini.
Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje: izgradnje eksploatacionih bunara, nabavku opreme za bunare, pumpi za navodnjavanje, sistema za navodnjavanje, sistema za fertirigaciju, tifona, linija za navodnjavanje i izgradnju cevovoda.
Preuzmite: Tekst konkursaPravilnikPrijava.

 

protivgradnaKonkurs za dodelu sredstva za nadbavku elementa sistema za zaštitu od vremenskih nepogoda na teritoriji Vojvodine za 2016 godinu

Cilj konkursa jeste povećanje površina zasada voća pod sistemom protivgradnih mreža u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2016 godini.
Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke elemenata sistema za protivgradnu zaštitu sa naslonom / bez naslona.
Preuzmite: Tekst konkursaPravilnikPrilog 1 – elementi sistemaPrilog 2 – izjavaPrilog 3 – prijavaPrilog 4 – pravdanje sredstavaPrilog 5 – članovi zadruge.

 

plastenikKonkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru na teritoriji AP Vojvodine u 2016.godini

Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje konstrukcije za objekte zaštićenog prostora, višegodišnjih, višeslojnih folija za pokrivanje objekata zaštićenog prostora; folija za senčenje i sprečavanje gubitka toplote, mreža za senčenje objekta, sistema za navodnjavanje kap po kap; instrumenata za merenje nivoa CO2, temperature supstrata i vazduha, kao i vlage i sistema za zagrevanje.
Preuzmite: Tekst konkursa, Pravilnik i Obrazac

 

opremanje-stocarskih-farmiKonkurs za dodelo bespovratnih sredstva za opremanje stočarskih firmi u Vojvodini u 2016 godini

Cilj Konkursa je povećanje efikasnosti, konkurentnosti i održivosti proizvodnje na farmama u pokrajini Vojvodini u 2016 godini.
Predmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje: opremanje govedarskih farmi, opremanje svinjarskih farmi, opremanje ovčarskih farmi, opremanje kozarskih farmi, opremanje živinarskih farmi, nabavke opreme za mužu, nabavke opreme za hlađenje i skladištenje mleka, nabavka opreme za izđubravanje.
Preuzmite: Tekst konkursaPravilnik Prijava

 

preradaKonkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za preradu voća, grožđa i povrća na teritoriji AP Vojvodine u 2016.godini

Cilj Konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za preradu voća, grožđa i povrća na teritoriji AP Vojvodine u godini 2016 (u daljem tekstu: Konkurs) jeste ulaganje u novu opremu, radi povećanja prihoda na poljoprivrednim gazdinstvima i zapošljavanja ruralnog stanovništva.
Predmet Konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava u novu opremu za sušenje, zamrzavanje, blanširanje, pasterizaciju, sterilizaciju, prijem, preradu, punjenje i pakovanje proizvoda od voća, grožđa i povrća.
Preuzmite: Tekst konkursaPravilnik Prijava

 

hladnjacaKonkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji AP Vojvodine u 2016.godini

Cilj konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji AP Vojvodine u 2016 godini jeste sufinansiranje investicija radi podizanja tehničko-tehnološke opremljenosti poljoprivrednih gazdinstava.
Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za opremanje hladnjača, sušara, nabavku opreme za pripremu, pranje, poliranje, čišćenje, sortiranje i pakovanje voća, grožđa i povrća, preradu uljarica, novih pčelinjih društava i opreme za pčelarstvo.
Preuzmite: Tekst konkursaPravilnik Prijava