Biznis prilike u organskoj proizvodnji

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Zelene mreže Vojvodine, Grad Sombor i PSS Sombor, uz podršku Nemačke vladine organizacije za međunarodnu saradnju – GIZ organizuju obuku za razvoj start up kompanija u oblasti usluga u organskoj poljoprivredi.

Foto 23465– Cilj ovog treninga je da učesnici postanu dovoljno informisani i motivisani da započnu svoj posao u sektoru usluga u organskoj poljoprivredi, da znaju kako da naprave svoj biznis plan sa jasnom biznis idejom i strategijom ulaska na tržište. Prvi modul obuke u trajanju od tri dana održaće se od 13. – 15. oktobra, a drugi od 21. – 23. oktobra. Ukoliko ste zainteresovani i visoko motivisani za učešće na ovom treningu molimo da se, u najkraćem roku, prijavite na sledeću mejl adresu: klersombor@gmail.com – piše u pozivu. U prilogu vesti preuzmite detaljan plan 1. i 2. modula. Treninzi će biti organizovani u prostorijama Edukativni trening centra za poljoprivrednike u Somboru, Staparski put 35, (PSS Sombor) u periodu od devet do 16 časova.

– Ovo nisu obuke za primarne proizvođače, već za sve koji žele da se bave preduzetništvom i da kreiraju svoj biznis, u trgovini, ili nekoj drugoj uslužnoj delatnosti u sektoru organske poljoprivrede. Obuka je namenjena kreiranju sektora usluga u organskoj poljoprivredi i popuni prostora koji postoji na domaćem tržištu, između proizvođača i kupaca organskih proizvoda. U vezi sa tim trening je struktuiran tako da će polaznici uvodna predavanja čuti upravo od Zelene mreže Vojvodine, koja će ih upoznati sa osnovnim zakonima koji važe u sektoru organske proizvodnje. Seriju treninga, 13. oktobra, otvoriće direktor programa GIZ ACCESS Stephan Heieck, gradonačelnik Sombora, Saša Todorović i direktor PSS Sombor, Vladimir Sabadoš.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Izvor: SOinfo[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *