Sokovi Zdravo organic najbolji na evropskom sajmu

Sokovi Zdravo organic najbolji na evropskom sajmu

Osnivač Centra kompanija Zdravo organic iz Selenče osvojila je prestižnu nagradu na sajmu gastronomije “Danubijus gastro “ koji se tradicionalno održava u Bratislavi. Stopostotni prirodni sokovi od voća i povrća u kojima nema ni šećera ni vode proglašeni su za najbolje proizvode iz oblasti prehrane za 2016. godinu, saopštio je Zdravo organic.
Sokovi nisu jedini proizvod selenačke kompanije koji se pokupio lovorike na prestižnom evropskom sajmu. Naime, pikantni ajvar “Zdravo” dobio je posebnu plaketu za “bogat ukus balkanskog specijaliteta”.
U saopštenju Zdravo organic navodi se da je “Danubijus gastro” manifestacija na kojoj se predstavlja oko 400 izlagača, i koji sadrži sveobuhvatnu ponudu za gastronomiju i hotelijerstvo, od nameštaja i opreme preko ambalaže do hrane i pića.
Kolektivno prisustvo stranih izlagača nudi posetiocima priliku da osete ukus različitih nacionalnih kulinarskih specijaliteta i pića. “Danubijus gastro” je praznik za sve one koji su zainteresovani za oblasti predstavljene na sajmu jer u prijatnom ambijentu i uz vrhunske proizvode i ukuse, donosi mnoštvo korisnih informacija za hotele, restorane, banje i različite vidove tržišne ponude i prodaje na veliko i malo, navedeno je u saopštenju Zdravo organic.

Izvor: www.agrosmart.net

Zdravo2Zdravo organic doo osnovana je 2007. godine u Selenči. Glavna delatnost kompanije je prerada voća i povrća.
Kompanija je počela kao mali porodični biznis a danas zapošljava veliki broj ljudi u moderno opremljenoj fabrici za preradu voća i povrća i velikom savremenom voćnjaku od 54 ha.
Oko 30% posto svoji proizvoda izvozi na tržište Evrope, kao i na tržište Australije, SAD-a, Japana i Kanade. Ulaganje u najnoviju tehnologiju omogućava kontinuirano snabdevanje i proizvodnju, bez obzira na godišnje doba.
Zdravo organic doo je akreditovana i sertifikovana od strane vodećih nacionalnih sertifikacionih kuća za organsku proizvodnju, uključujući i European Union Council Regulation (EU2092/91).
Od samog osnivanja preduzeće nesebično investira znanje, energiju i kapital u osvajanju i usvajanju vrhunskih standarda. Rezultat tih napora jeste dobijanje brojnih standarda i sertifikata: ISO 9000 –sistem kvaliteta, ISO 14000- sistem zaštite životne sredine, ISO 22000- sistem upravljanja bezbednošću hrane, OHSAS- sistem zaštite zdravlja i bezbednosti zaposlenih.

Proizvodi Zdravo organic doo:
– sokovi: sok od cvekle, sok od cvekle i borovnice,sok od jabuke, sok od šargarepe, sok od grožđa, sok od paradajza, sok od kruške, sok od kupine, sok od višnje, sok od kajsije, sok od breskve, sok od maline, sok od jagode
– slatki program: kompot od šljiva, kompot od višanja (sa i bez koštica), kompot od breskve
– kiseli program: cvekla baby, cvekla, cvekla cesla,
– organik: organik sok od cvekle, organik sok od jabuke, organik sok od šargarepe, organik sok od paradajza, organik cvekla,
– zdravica: rakija od kruške-viljamovka, rakija od kajsije, rakija od višnje, rakija od šljive, rakija od vinove loze-lozovača.

KONTAKT
Zdravo Organic d.o.o., Kolarova bb 21425 Selenča
Tel: +381 (0)21 774-648
Tel: +381 (0)21 774-059
Fax: +381 (0)21 774-992
E-mail: office@zdravo.rs
Sajt: www.zdravo.rs

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *