Bliži se 13. „Novosadska jesen“

Bliži se 13. „Novosadska jesen“

„Novosadska jesen“ ove godine 13. po redu, nosi pored naziva „Novosadska “ i naziv „Organska“ jer je Pokret gorana Novog Sada, kao organizator, uveo novu tematsku celinu i za građane i za izlagače, a to je organska proizvodnja hrane. Svečano otvaranje 13. „Novosadske jeseni“ će biti u utorak, 18. oktobra u 11 časova na I spratu Spens-a.

Manifestaciju će otvoriti Borislava Perić Ranković, naša brilijantna sugrađanka koja je ove godine postala šampionka na Paraolimpijskim igrama u Riju.

Tada će zvanično biti otvorene i: izložba organski proizvedene hrane, izložba cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, izložba meda i zdravstveno-bezbedne hrane, kao i izložba starih i umetničkih zanata.

Novosađani/ke imaju priliku da pogledaju izložbe cveća i sadnica, opreme za hotrikulturu, baštenskog materijala, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane, izložbe suvenira, starih zanata i rukotvorina.

„Novosadsku jesen“ ove godine čine, osim već dobro poznatih iložbi, brojni stručni, obrazovni, kulturni sadržaji i to namenjeni i deci i sugrađanima svih uzrasta i različitih interesovanja.

Otvorene su za posetioce svakog dana od 8.00 do 20.00 časova, subotom od 8.00 do 15.00 časova.

Izložbe su prodajnog karaktera, a ulaz je slobodan.

Izvor: RTV

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *