27. sajam organskih proizvoda u Nirnbergu

POČETAK

10.02.2016. – 09:00

KRAJ

13.02.2016. – 17:00

ADRESA

Exhibition Centre Nuremberg , Nürnberg, Germany

  VIEW MAP 

TELEFON

+381 65 855 68 68

EMAIL

office@serbiaorganica.org

WEBSAJT

https://www.biofach.de/en/

Obaveštavamo sve naše proizvođače, prerađivače, preduzeća, udruženja, klastere da Nacionalno udruženje Serbia Organika organizuje učešće na 27. međunarodnom sajmu organskih proizvoda u Nirnbergu, Nemačkoj koji se održava 10–13. februara 2016. godine.
Molimo sve zainteresovane za učešće na sajmu da nam se jave na sledeće kontakte: Ivana Simić +381 65 855 68 68 i na e-mail: office@serbiaorganica.org.
Poziv je otvoren za sve koji već poseduju sertifikate za organsku proizvodnju i organske proizvode ili će ih dobiti do januara naredne godine, osim za udruženja i klastere.
Naša asocijacija je do sada uspešno organizovala učešće srpskih izlagača već 6 godine unazad i nošena pozitivnim iskustvima dosadašnjih izlagača organizuje i naredne godine učešće domaćih izlagača na zajedničkom štandu koji se nalazi u hali 4.
Asocijacija obezbeđuje kompletnu organizaciju i koordinaciju učesnika sa sajmom (prijavu, plaćanje pojedinačnih izlagačkih taksi, izradu i dizajn zajedničkog štanda izradu zajedničkog kataloga i drugih promotivnih materijala), osim organizacije puta i smeštaja.
Biofach je vodeći međunarodni sajam organskih proizvoda i održava se svake godine u februaru mesecu pod pokroviteljstvom IFOAMa (međunarodnog pokreta za organsku poljoprivredu). I ove godine se očekuje prisustvo oko 2.500 izlagača i 44.000 posetilaca iz celog sveta.
Ovo je sajam od izuzetne važnosti za preduzeća i pojedince čija se delatnost oslanja na organske inpute, proizvodnju i proizvode. Na 90.000 m² imaćete priliku da se upoznate sa najnovijom tehnologijom proizvodnje, preradnim linijama i raznim novim načinima pakovanja.
Sve detaljnije informacije o troškovima i pravilima učestvovanja dobićete na neki od gore pomenutih kontakata.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *