Međunarodni sajam hortikulture, Izložba lekovitog bilja i Izložba organske proizvodnje

POČETAK

03.04.2018. – 00:00

KRAJ

07.04.2018. – 00:00

ADRESA

  VIEW MAP 

TELEFON

EMAIL

WEBSAJT

Na Beogradskom sajmu u terminu od 3. do 7. aprila 2018. godine održaće se Međunarodni sajam hortikulture, Izložba lekovitog bilja i  Izložba organske proizvodnje .

Na ovogodišnjem sajmu za organske proizvođače biće obezbeđen štand veličine  100 m2 pod pokroviteljstvom  Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vovoprivrede.

Nastup za organske proizvođače je beslpatan (10-15 izlagača) i u obzir dolaze proizvodi biljnog porekla, med i proizvodi od meda, reproduktivni materijal proizveden metodama organske proizvodnje.Veličina pojedinačnog prostora u okviru velikog štanda zavisiti će od broja prijavljenih učesnika. Svi proizvođači imaće svoj natpis u okviru štanda, info pult, sto i stolice.

Uslov za besplatno učešće orgasnkih proizvođača na pomenutom sajmu jeste da imaju sklopljen ugovor sa jednom od ovlašćenih kontrolnih organizacija i da za svoje proizvode poseduju sertifikat.

Zaiteresovani proizvođači mogu da se obrate Sanji Ognjanović sa Beogradskog sajma na sledeće brojeve telefona: 011/26-55-892    063/242-215    e-mail: sanja.ognjanovic@sajam.rs

Prilikom prijave sajmu potrebno je da se dostavi kopija setifikata za proizvode koji će se izlagati.

Ukoliko se prijavi veći broj organskih proizvođača od broja koji može da izlaže na zajedničkom štandu (100m²) sajam je predložio da se za te proizvođače formira niža cena od standardnih.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *