„Podržimo organsko“ – Poziv za posetu nastupu organskih proizvođača na „Organic live fest-u“

POČETAK

02.09.2017. – 14:00

KRAJ

02.09.2017. – 15:00

ADRESA

  VIEW MAP 

TELEFON

EMAIL

WEBSAJT

Pozivemo Vas da  posetite „Organic live fest“ koji se održava 02. i 03.09. u Topčiderskom parku u Beogradu  na kome će „Serbia organika“ nastupiti sa članovima proizvođačima i prerađivačima pod sloganom „Podržimo organsko“  uz finansijsku  podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

Proizvođači će predstaviti svoje sertifikovane organske proizvode, voće, povrće, jaja, zimnicu, brašna, sušeno voće itd.

„Organic live fest“ je prvi festival održivog razvoja u jugoistočnoj Evropi koji promoviše organsku poljoprivredu, obnovljive izvore energije, zaštitu životne sredine i generalno održivi, odnosno organski stil života.

Prvog dana festivala, 02.09. u intervalu od  14.00 do 15.00  će biti organizovana interaktivna radionica sa ciljem edukacije šire javnosti o prepoznavanju organskih proizvoda i razlikovanju od konvencionalnih i onih koji su nepravilno deklarisani kao organski, načinu proozvodnje, kontrole i sertifikacije kao o zaštiti prava potrošača organskih namirnica.

Tom prilikom će prisutnima biti podeljeni prigodni pokloni sa proizvodima – organske korpice kao i edukativni materijali.

U saradnji sa JP GSP, biće organizovan poseban prevoz do festivala i to ekološkim Organic live fest autobusom na gas, koji će 2 i 3. septembra prevoziti sugrađane od Trga Republike do Topčiderskog parka, a saobračaće na svakih pola sata u periodu od 10 do 20h.

Posetioci će imati priliku da probaju organsku hranu, gotove organske obroke,  da provozaju hibridni automobil, da saznaju kako funkcionisu solarni sistemi i koji su najbolji ekološki i energetski efikasni materijali za gradnju.

Deca ce moći uživati u jahanju konja, igranju u lavirintu od bala slame i da nauče ponešto o zdravom načinu života.

Časovi fitnesa, joge i ostalih sportova sastavni su deo festivala.

Muzički program se odvija na jedinstvenoj Solarnoj bini koja se jednim delom napaja putem solarnih panela. Publika će uživati i u koncertima džez, klasične i rok muzike kao i u izvođenju opere.

Program festivala, mapu i ostale informacije možete pogledati  ovde: http://www.organiclivefest.com/

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *