Pijačni karavan na beogradskoj Kalenić pijaci

Pijačni karavan na beogradskoj Kalenić pijaci

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]U saradnji sa JKP „Gradske pijace“ po prvi put, organizuje pijačne karavane na Beogradskim pijacama u cilju promocije proizvođača organske hrane, hrane sa oznakom geografskog porekla, vina i rakije, kao i zanatskih proizvoda.

Ideja ovog projekta je da se karavan „provoza“ po centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine proizvoda u svom komšiluku.

Prvi karavan je organizovan na pijaci „Kalenić“ 12. i 13. septembra od 7-14 časova, gde su proizvođači organske hrane imali priliku da predstave svoje proizvode.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 011/7857-940 (kontakt osobe: Andrea Stojanović i Vesna Lakovski) ili putem elektronske pošte na adresu info@bgpijace.rs[/vc_column_text][vc_single_image image=“1154″ alignment=“center“ border_color=“grey“ img_link_target=“_self“ img_size=“full“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Izvor: Serbia Organica

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *