Otvoren poziv za istraživanja u organskoj poljoprivredi

Otvoren poziv za istraživanja u organskoj poljoprivredi

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Centar za organsku proizvodnju Selenča i Vojvođanski klaster organske poljoprivrede otvorio je poziv u okviru PROGRAMA PODRŠKE ISTRAŽIVAČKIM, RAZVOJNIM I INOVATIVNIM IDEJAMA U ORGANSKOJ POLJOPRIVREDI namenjen poljoprivrednim proizvođačima, istraživačima, sudentima svih nivoa studija i učenicima. Cilj Programa je podrška u realizaciji i implementaciji istraživačkih aktivnosti u organskoj poljoprivredi tokom celokupnog procesa, od ideje do njene realizacije u praksi.

Poziv je otvoren do 16.11.2015. godine. Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti individualno ili u timovima (do 3 člana). Za učešće u Programu je potrebno dostaviti svoj predlog istraživanja u formi koja se nalazi u sastavu poziva. Komisija će izabrati maksimalno 6 predloga, koji moraju biti u skladu sa pravilnikom Programa. Odabraće se aktuelni, inovativni i primenljivi predlozi koji će biti naposletku i realizovani u okviru Centra za organsku proizvodnju. Odabrani kandidati će imati na raspolaganju zemljište u organskom statusu, kao i svu neophodnu opremu i neizostavnu mentorsku podršku tokom trajanja realizacije istraživačkih aktivnosti. Očekivani rezultati su primenjiva rešenja iz oblasti organske poljoprivrede koja će doprineti njenom unapređenju.

Svi zainteresovani kandidati mogu da dostave svoje istraživačke predloge elektronskim putem na adresu istrazivaci@organiccentar.rs najkasnije do 16.11.2015.

Dokumente poziva možete preuzeti na sajtu: http://www.organiccentar.rs/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *